Den glade og Sure månes

Den glade og Sure måne

I mere end 1000 år har den glade og den sure måne skændtes om, hvem der så bedst ud om natten, og solen er ret træt af det. Men en nat, sker der noget, som forandrer natten.

Bogen giver også mulighed for, at børn kan udklippe deres egen uro og få en snak om, hvad modsætninger er – og hvorfor modsætninger tiltrækker hinanden.

Illustrationer til bogen er tegnet af den 14 årige Lærke Dalsgaard Rieb Andersen. Lærke begyndte at tegne bogen som bare 13 årig og brugte en varm sommer 2018 på at færdiggøre de sidste tegninger.

Arbejdet ti bog nr. 2 er allerede startet.

Den glade og den sure måne er min første børnebog, tilegnet min datter Amanda.

Køb bogen her og få 20 procent rabat. Køber betaler porto.

 

” Sangerinden Anne Katrine Tove Brix udgiver sin første bog, Den glade og den sure måne, med illustrationer af den kun 14 årige lærke Dalsgaard Reib Andersen.

Bogen ” Den glade og den sure måne”, handler om to måner, som har skændes i over 1000 år, og Solen er ret træt af det. Så hvad sker der så? Bogens målgruppe er op til børn til 12 år, og bogen indeholder desuden et kreativt twist, med muligheden for at lave sin egen uro med bogens figurer.

Anne Katrine T. Brix opfordrer til at tale om; Hvad det betyder at være glad og hvad det betyder at være sur, for at opnår en større forståelse af bogens indhold.

Køb bogen her for kun 149,- og få 20 procent rabat ex. Porto.

 

KØB BOGEN "Den glade og Sure månes"